AKTUELNO

Sukob između njih troje jenjava!

Subota veče je u Beloj kući rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Marija Kulić bila je sledeća na redu da odgovara na pitanja predstavnika sedme sile. Naime, veza njene ćerke, Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom Marija nikako ne odobrava. Novinari su upitali Mariju da obrazloži da li smatra da se Miljana obrukala što je u vezi Zolom.

Foto: Rijaliti Zadruga

Kada je ušao u "Zadrugu" i kada sam slušala njegove priče, ja sam bila skeptična, pomislila sam da je ušao kako bi se preko nje promovisao, kako bi duže opstao ovde. Međutim, za sve to vreme koliko je ovde, on je bio korektan prema meni. Ali on je video da kazne ovde idu, da neće ništa zaraditi od ovoga. Prema Miljaninim pričama, ona po ceo dan dolazi kod mene i govori mi da joj je rekao svašta, da bi posle, kad joj ja kažem da je on koristi, da ne treba da veruje u njegove reči da je voli najviše na svetu. Šta on ima sa njom, pa da je tako voli? Prođe deset minuta i opet se pomiri sa njim. Preko svega prelazi, a vidim da je nesrećna, nije mi jasan razlog zbog čega prelazi. Ja kad spustim loptu, on se kuraži i drekne joj na uvo za stolom. Sada, može pod da briše sa njom, ne zanima me. Svaki dan se žali tamo kod mene, ili neka raskida sa ovim čovekom, ili neka mi se ne obraća - izjasnila se Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je i Lazar ustao kako bi dao svoje mišljenje na Marijin komentar.

Što se tiče mog ponašanja prema njoj, smatram da nije isto kao na početku. Ali isto tako, u prvom mesecu sam dobijao mnoge uvrede od ove gospođe ovde, ali i od Miljane. Sa Marijine strane me to uopšte ne zanima, ali od Miljane ne želim to da čujem. Njena majka je bila skeptična prema svakom njenom bivšem. Shvatio sam da je ona žena sa kojom ja želim da živim i imam budućnost sa njom napolju. Ja nisam rekao ni u jednom trenutku neku ružnu reč za njenu majku. Ta žena će videti vremenom ko sam i šta sam ja. Prvi mesec je govorila da sam folirant, pa je drugi mesec pričala da se Miljana igra sa mnom. Mislim da ona hoće nju da odvoji od mene. Što se tiče moje iskrenosti, na to ne može ništa da mi kaže, niti da mi zameri - odgovorio je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BANE ČOLAK, SKROZ KRAJ, NI POGLED: Vladimir zapretio Staniji, pa joj spomenuo ove sportiste, ona nije ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'