AKTUELNO

Napokon pokazala pravo lice!

Novi zadrugar, Milan Petković je večeras zakoračio ne velelepno imanje u Šimanovcima, pa je najbolju komunikaciju ostvario već prve noći sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom.

U pabu, oni su pričali o svim temama, pa su se dotakli i toga kako gledaoci vide Kulićevu, jer je to nju najviše zanimalo.

Foto: TvPink Printscreen

Gotive te ljudi, ja sam te zgotivio. Prva stvar koju sam rekao mami je da bih voleo sa tobom da ostvarim dobar odnos. Priče o tebi su razne, da glumiš, da si glumica, da foliraš, a druga priča je da si luda kao točak. Meni se više sviđa ovo prvo, ako si - ispričao je Milan.

Zatim su se Miljana, Zola i Milan dotakli i Marije Kulić, o kojoj nisu imali tako lepe reči. Naime, tokom emisije ,,Pitanja novinara" došlo je do velikog okršaja majke i ćerke zbog potencijalnog zeta, te joj je Petković objasnio neke stvari.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kada sam je video malopre da plače, ja nisam mogao da verujem, ona odaje utisak zaj*bane, opasne, nedodirljive, a zapravo nije, jer je popustila pred pritiskom - pričao je Petković.
Pa bolje onda da ide kući, da se povuče iz svega ovoga - odbrusila je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ: OSETILA JE POTREBU DA MI SE SVETI: Rebeka ostala bez teksta kada je Maraijana OBELODANILA da se svidela Petrućiju pre Popovićeve! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'