AKTUELNO

Luna ga tešila.

Luna Đogani bila je veoma bliska drugarica sa Zerinom Hećo, tokom njenog boravka u "Zadruzi 2", a kada je večeras nakon Zerininog izlaska Luna videla Baneta da je utučen, odlučila je da porazgovara sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je ranije noćas rekao Staniji kako Zerini nikada neće oprostiti što ga je ostavila pred svima, kada se on osećao loše, kao i da je sa njom imao velike planove za budućnosti koji su pali u vodu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: Vladin brat i drugarica ŠOKIRANI zbog Zerininog BRIJANJA GLAVE, a onda su prokomentarisali i njeno ponašanje na žurki: SKAKALA JE KAO GORILA PO STOLU (VIDEO)

Što je najjače sve je ostalo kod mene. Bolje je ovako. Sad treba da se borim. Ja sam i njoj rekao juče, da je najbolje da ide kući. Da je to najbolje za nju. Krivo mi je, bilo bi mi lakše da je tu. Sad je napolju čeka haos, a ja nisam tu da je zaštitim, da joj kažem... Sada treba sama sve da prolazi, a taman sam se podigao - pričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma neka ide kući, j*beš pare! Budi pametan! Gledaj sada sebe, ovako je bilo suđeno. Imaš i ti majku... - govorila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'