AKTUELNO

Nije im bilo dosta na proslavi, pa su odlučile da ostave i za kasnije.

Rođendanska žurka Ljube Pantović se završila i zadrugari su počeli da štekaju hranu koju je produkcija donela povodom proslave. Dorotea Jovanoviće je napravila pravi haos u spavaćoj sobi kada ju je uhvatio Lepi Mića da krije hranu iza kreveta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hrana je počela da se oseća, a on je izvadio zalihe u tom trenutku se sve prosulo. U raspravu se uključila i Rebeka Popović sa kojom je Jovanovićeva odmah htela da reši sukob. Ona je objasnila Popovićevoj da je za sve kriva Suzana Perović koja je svima otkrila ko krije hranu.

Suzana je rekla ko je sve stavljao hranu iza kreveta. Pitala je Petrućija da li ste vas dvoje stavili. Znala je da ćeš ti da staviš. Napala je Zoricu, tebe i Petrućija. Nikakav problem nije bio da uzmem hranu, ali se ona pitala šta smo uzeli - govorila je Dorotea vrlo iznervirana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je sa vama ljudi, što ne vadite vi vašu hranu. Što vas uopše boli uvo šta radimo? Mi smo uzeli to da jedemo, odvojili smo hleb za kasnije. Šta vas to sve briga - govorila je glasno Rebeka na koju je počela da histeriše Jelena Krunić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Rebeka Popović

'