AKTUELNO

Ovo je zaprepastilo sve!

Nenad Aleksić Ša privukao je veliku pažnju javnosti kada je u najgledanijem rijalitiju bacio oko na Draganu Mitar, a ono što im je bilo zajedničko jeste to što su oboje u zakonitom braku sa svojim supružnicima.

Foto: TvPink Printscreen

Velika prašina podigla se i kada je njegova žena Ivana Aleksić ušla na kratko u Belu kuću i upozorila ga na njegovo druženje sa Draganom, nakon čega se Ša u potpunosti povukao i izbegavao prijateljstva sa nežnijim polom.

Voditelj Milan Milošević je u svojoj emisiji ,,Pretres nedelje", a u ime gledalaca otkrio da je Ša i dalje zaljubljen u Mitar, ali da ne sme da joj se priklanja zbog supruge.

Nenad je ujedno odgovorio i na glasine da je folirant, a kada je postavljeno pitanje ukućanima da pred svima otkriju ko je od njih to izjavio, nastao je muk.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ljudi što pričaju da sam folirant, ponosno ću nositi taj epitet. Bolje, nego da budem go*no i smradina. Oni ovde žive rijaliti i nemaju svoje živote. Imam sve što sam ikada želeo. Naravno da sam ništa onima koji nemaju ništa u svom životu. Neću da opsujem ovaj put, ali boli me uvce, neka pričaju šta god hoće. Ja jesam zaljubljen, ali u Ivanu Aleksić. Ko god hoće da mi nakači priču, oni je kače sa Draganom, a ne mogu mi ništa. Ja kao Ša nemam razloga budem šlihtara - rekao je Ša.

Iako su bili u žestokoj svađi, Jelena Krunić odlučila je da stane u njegovu odbranu i ispriča šta ona misli o svemu.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam čula da je šlihtara nisam čula, tri dana nisam pričala sa njim. Prethodno je spavao u krevetu do mog. Znam kako je proživljavao sve to i kakve su reči bile upućene - rekla je Jelena.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nenad Aleksić Ša

'