AKTUELNO

Nije mogla više da izdrži!

Miljana Kulić ustala je i odgovorila na pitanje voditelja Milana Miloševića, zbog čega je etiketirala Anu Korać kao uljeza na rođendanu Ljube Pantović.

Nakon što je Miljana objasnila zbog čega je imala takav stav, izazvala je burnu reakciju Pantovićeve.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Davida pitala zbog čega nije na rođendanu, rekao mi je da nije otišao. Pitala sam ga da li zna da Aleksandra nije poslala Ljubi čestitku, on je rekao da ga oni ne interesuju, ja sam ga razumela da je rekao da ga Aleksandra ne zanima. U tom momentu me je pozvalo Drvo mudrosti, sve što sam rekla, stojim iza toga. Ja sam rekla da ljudi uglavnom idu na rođendane da bi jeli i pili, pa kad se napiju i najedu, onda odu, nebitno da li vole tu osobu. Što se tiče uljeza, ja sam rekla da Ana Korać koja je sa Ljubom u odličnom odnosu, nije bila, odnosno došla, pa otišla sa rođendana. Posle poziva Davidovog, ona je tešila Anu i njega u pabu da će sve biti u redu kada izađu napolju - rekla je Miljana.
Ja sam i te kako bila na rođendanu, ali sam došla do Davida i donela mu da jede, a posle sam se vratila na rođendan, to što ona mene nije videla, to je njen problem - odbrusila joj je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Ljuba je ustala i imala pitanje za sve zadrugare, koje je izvazvalo potpuni haos u Beloj kući.

Zašto svi komentarišu odnos Ane i Ljube, a niko ne komentariše lizanje Davida i Karađorđa? Šta vas boli sa kime se ja družim, ne zanima me rođendan, nemojte da komentarišete uopšte! Njih dvojica se šlihtaju, peru veš, spremaju da jedu. Što se tiče starije ćerke, ne mora da mi šalje čestitke, drago mi je da je izašla iz te kuće i da je nastavila da radi - upitala je Ljuba.

David Dragojević je ustao, jer je prozvan, pa ušao u žestok sukob sa Ljubom, te joj je pomenuo da za rođendan nije dobila čestitku od svojih ćerki.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedan običan mrtvak, dokaz da ti nijedna ćerka nije poslala čestitku, ti si smeće! Gde su ti ćerke? Ja sam Karađorđa poštovao, jer on poštuje svoju porodicu! Mi imamo korektan odnos. Moja mama je odškolovala malu Magdalenu - odbrusio je David Pantovićevoj.
Moja mlađa ćerka se nije oglašavala, neće se oglašavati, niti će je iko nagovoriti na to. Ja sam 2014. godine, na pres konferenciji zamolila da mi ne diraju mlađu ćerku i svi su mi izašli u susret i nisu mi je dirali. Isto tako, ovaj otac je pokušao da uvuče ćerku, time što je izjavio da on razmišlja kako moja mlađa ćerka ima s*ks sa svojim dečkom - ustala je i prokomentarisala Ljuba.

PROČITAJTE JOŠ: Javnost je ŽESTOKO osudila Zerinine postupke, A SADA SU ZADRUGARI OTKRILI NOVE DETALJE O NJOJ: Tresle su joj se ruke u toku nominacija, BILA JE MOKRA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'