AKTUELNO

Ovo se od nje i očekivalo.

Bivša zadrugarka Gordana Džehverović je kao i svakog utorka ušla u ''Zadrugu 2'' kako bi iskontrolisala higijenu na imanju, Rajskom vrtu i Beloj kući. Naravno uvek se najviše zadrži na farmi koja se nalazi u okviru luksuznog imanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odmah po njenom ulasku svi su se iznenadili i već znali da je u najavi kritikovanje svih njih jer ih retko kada poštedi kada je higijena u pitanju. Prva sa kojom je nešto ozbiljnije progovorila bila je Stanija Dobrojević, ovog puta vezano za Vladu Tomovića.

Gde si crnogorska snajka, kako si? - upitala je Goca Staniju koja joj je rekla da više nema taj epitet.

Gordana se pozdravila sa zadrugarima i već je počela da obilazi dnevnu kuću. Pokazala je nezadovoljstvo higijenom jer je sinoć bila žurka povodom rođendana Ljube Pantović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

O! Pa pun vam je frižider - iznenadila se Gordana, a onda je pozvala Staniju da se posluži u nameri da je našali sa njom jer je to sve hrana koju su zadrugari ostavili nakon rođendana Pantovićeve sa kojom ova nije u dobrim odnosima.

Posetila je i spavaću sobu gde su i dalje spavale Nadežda Biljić i Luna Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma je l' ovo bolnica, ustajte - vikala je ona na Anu i Davida.

Džehverovićeva je pozvala Karađorđa Subotića da joj pravi društo dok ona obilazi farmu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovde je sve okej, nisi me izneverio - rekla je kratko ona, a onda su se uputili u Belu kuću gde će se održati sastanak povodom podele posla.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Gordana Džehverović

'