AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Marija Kulić stigla je u studio kao specijalni gost u emisiji radija ,,Amnezija", a voditelji Bane Čolak I Bora Santana odmah su se osvrnuli na temu vezanu za njenu ćerku Miljanu Kulić i verenika Lazara Čolića Zole.

Budući da je poznato da Marija ne prihvata ovu vezu, ona je isto tako osudila i ponašanje Mine Vrbaški sa kojom je u toku dana ušla u žestoki konflikt.

Foto: TvPink Printscreen

Ne želim da ima nekog ko neće biti njen zaštitnik, ne mogu uvek samo ja da budem tu. Do sada su uvek kažnjavali spominjanje dece, Miljana je bila kažnjena sa 5 sati zatvora. Sinoć je devojčica sa uličarskim ponašanjem našla da spominje Željka i opsuje na najgori način. Moje mišljenje o Zoli se nije promenilo i neće se menjati sve dok bude takav. Koliko vidim, njegove želje za promenom su neostvarive. Gledaoci su čuli šta mi se ne dopada kod njega i to je to - rekla je Marija.

Ona je briznula u plač zbog činjenice da će se njena ćerka odseliti iz njihovog doma i grada, a za to je navela i razloge.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je meni i mom suprugu prva radost. Ona je osoba od koje se ne očekuje da nas napusti i ode u drugi grad. Ne znam da li on zaista tako želi, ali ja se nadam da ona to neće dozvoliti. Ona zna koliko smo vezani za nju, bez nje bi kuća bila pusta. Zna da nas naljuti, ali i da nas nasmeje. Periodi sa njom su prezanimljivi. Zna koliko ja volim Željka i on mi je centar sveta. Dete ima apsolutno sve uslove - rekla je Marija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

'