AKTUELNO

Rat zadrugarki se nastavlja i večeras.

Ove noći stanari Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

Snimak koji je pušten odnosio se na Draganu Mitar i Ljubu Pantović koje su pričale o Staniji Dobrojević. Spomenule su kako se Stanija na svaki način grabi za kadar, jer je po njihovim rečima postala nebitna u rijalitiju. Nakon snimka ustala je Stanija i rekla šta ima.

Dragana mi je pala u očima, jer se druži sa Ljubom. Ljubu znam, ona je moja dežurna pljuvačica. Njih dve su se skidale gole, o meni će da pričaju da se ja skidam gola u lošem kontekstu. One će da mi morališu? Hajde da su ugledne majke i čestite. Ne dotiču me - rekla je Stanija, a onda je spomenula navode da je imala istog dečka kao Rebeka Popović:
Nisam želela da izazovem ono što je Rebeka na kraju uradila. Zašto da ne kažem ime? Ona me iznervirala i rekla da je on svašta pričao o meni i da ima neke informacije. To su gluposti što je rekla - kratka je bila ona.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je svoje izlaganje završila, a posle nje je ustala Ljuba da prokomentariše pušten snimak. Lepe reči za nju ni ovog puta nije imala.

Ovo je bilo nakon što smo imale sukob. Svi znaju napolju da ona mene ne može mene da preboli. Večito priča o Farmi! Ja čim ustanem ona krene da priča. Ona je zaostala. Sad si dobila pedalu, dosadna si. Ti pričaš o meni, ti si bolesna. Na svakoga se kačiš. Na sve one koji će da se svađaju sa njom. Ne radi ona to čisto onako. Ja znam ko te sve imao. Hajde pedala - govorila je Ljuba, a onda joj je Stanija uzvratila žestoko:

Foto: TvPink Printscreen

Ma ti si trandžoliki Ljubomir, tako si odvratna. Ne mogu da verujem kakve reči. Odoh da povratim malo - branila se Stanija.

Voditelj Ognjen Nestorović je pozvao Rebeku Popović da prokomentariše ono što je Stanija rekla o dečku sa kojim je web-novinarka takođe bila kao i Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Priča koju je ona ovde iznela, nije mi jasna. Pitala sam se da li smo bile sa istom osobom? Predstavlja me ovde lažovom. Neću bilo šta sa njom. Nikada nisam svoj život spominjala. U oktobru pitanja koja sam dobila, to možete da vidite. Nikada ga nisam spomenula - rekla je Rebeka.

Pred sam kraj komentarisanja snimka, Marija Kulić je osetila potrebu da Staniju pohvali sa nekoliko reči.

Foto: TvPink Printscreen

U njoj ne postoji mržnja. Vidi se to. Stanija je poseban tip devojke koja može da bude mila i draga. Neću o izgledu da pričam, ona ima dobru dušu - hvalila je Marija Kulić Staniju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'