AKTUELNO

Kolege se žestoko posvađale.

Jedna od omiljenih emisija svih gledalaca “Zadruge 2”, rijalitija koji ruši sve granice, “Gledanje snimaka” emituje se i ove noći na televiziji Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svima zadrugarima je prikazan snimak gde su Aleksa Savić i Zlata Đurković pričali o Marku Stoliću u lošem kontekstu i istakli kako smatraju da on juri kadar. Pevač je ustao nakon snimka i prokomentarisao ono što je video.

Zlata je ponovo pokazala da je sujetna i da je ljubomorna na sve nas pevače. Sa mnom je uvek dobra, a onda iza leđa krene drugu priču. To me nije pogodilo. Što se tiče Alekse, to jeste. To nisam očekivao - razočarano je pričao Stolić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvi si došao na krevet i počeo da pričaš kako ne treba da radiš sve ovo. Nemoj meni sad te priče. Samo sam komentarisao to. Davao sam ti savete šta da radiš da ne ispadneš kao prošli put. Ništa ja protiv tebe nisam rekao, sve sam ti rekao. On je svašta napolju učinio za mene - priznao je Aleksa Savić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pevam 20 godina! Ja sam tebi rekla da si pr*liv. Nisam kao ti da pevam po štalama. Ja sujetna nisam! Nemoj da se lažemo. Ne branim ovde Aleksu. Samo me nervira kad ljudi lažu ovde, bajke neke kada pričaju, nisu realni. Ti ne poštuješ moj rad. Sa mojim glasom ja hranim svoju decu. Rekla sam da pevam, a ne da me svi znaju - govorila je Zlata.

Jelena Krunić je ustala i ponovo ušla u svađu sa Zlatom. Ovoga puta je razlog bio novac koji pevači dobijaju za svoje nastupe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zašto si sujetna? Smetaju ti Markove i Oljine pare! Kada si čula koliko dobijaju, haos si pravila. Kako ja ne znam za tebe, a pevaš 20 godina? Ti ne znaš koga više mrziš ovde... - govorila je Jelena Zlati.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Stolić

#Zlata Đurković

'