AKTUELNO

Matora istakla da svaku Pavlovu reč može da demantuje, kao i da ju je razočarao jer se napolju ponaša drugačije nego u Zadruzi.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pavle Jovanović, zajedno sa ostalim ukućanima, imao je priliku večeras da pogleda šta je o njemu njegova drugarica iz spoljnjeg sveta Jovana Tomić Matora pričala sa njegovom bivšom partnerkom Draganom Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon snimka Pavle je skrenuo pažnju cimerima kako je ponovo pušten snimak u kom ga Dragana ogovara, a zatim ušao u raspravu sa Sanjom Stanković. Pavle je nakon toga pričao i kako Draganin suprug Siniša Dragojević, kog je Dragana varala sa Pavlom, ima devojku u spoljnjem svetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča se u klipu kako Draganin muž ima devojku napolju, to je Majina drugarica. Postoji prepiska sa Instagrama! Radi se o mojoj devojci sa kojom sam ja bio. To je bilo sedam dana pre mog ulaska u rijaliti - govorio je Pavle.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja o Dragani Mitar ovde nemam lepo mišljenje. Ja sam se razočarala. Osećam se loše, osećam se nasamareno jer je Pavle mene upleo u ovu njihovu priču. U klipu sam rekla i da postoji jedna stvar koja bi pokopala Pavla, a koja demantuje sve ove njegove avione i kamione. Razočarao si me! Napolju nisi ovakav! Sramota me je! - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Pavle Jovanović

'