AKTUELNO

Ovome se nije nadala.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora tokom noći rekla je da joj nije jasan odnos između Ljube, Suzane i Zlate, zbog čega je želela da čuje šta se tu dešava. Ljuba Pantović je zatim rekla kako se distancirala od Zlate, a onda je pričala o Suzani.

PROČITAJTE: Lunina baka čestitala unuki rođendan, pa ovom porukom BRUTALNO ISPROZVALA Kiju i Slobu?! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana je meni prećutala sve. Udaljile smo se. Ja sam primetila da se Suzana povlači od mene, ali ja mislim da je to zbog Mikija - rekla je Ljuba, zbog čega je nastala svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Suzani ko nije društvo za nju i da treba da se distancira. Uvidela je i Suzana da nisi društvo za nju, da li ti je tako lakše? - govorio je Miki Ljubi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ove situacije, Miki i Suzana izašli su u dvorište gde su ušli u žestoku raspravu zbog njenog druženja sa Ljubom. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Ljuba Pantović

'