AKTUELNO

Nije mogao da joj prećuti ovo.

Zadrugari su od ranog jutra imali dovoljno slobodnog vremena za razgovor i sumiranje utisaka od prethodne noći, a uz prvu jutranju kafu pričali su Lepi Mića, Marijana Zonjić i Maja Marinković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su razgovarali o svojim cimerima i komentarisali njihove postupke, a onda je Lepi Mića žestoko zamerio Maji zbog Bore Santane, jer je sa velikom sigurnošću tvrdio da je on zaljubljen u nju i da ona to koristi kako bi privlačila pažnju.

Ona ti je dobra sa Norom, pa je napadne. Isto tako sa Draganom. Ima pogrešnu procenu nečega. Ne možeš ti braniti Pavla, Ša, a njih dvojica su dobri, pa nisu. Kod njih se gleda da se odbrani sve. Ne može to. I onda kad pukne, svi se posvađaju. Ja sam uvek tražio da budete svoji, ja Maji kažem da je Bora zaljubljen. I onda ode u krevet kod njega, da mu nadu. Zato joj se on na*ebe mamice posle - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je on na neki način zanimljiv, ubijam vreme i dosadno mi je - rekla je Maja.

On je pokušavao da joj objasni da njihovo druženje kao i njeni postupci mogu pogrešno da se odraze, pa joj je jasno stavio do znanja da zbog takvih situacija gledaoci stiču utisak da nema svoje dostojanstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se družiš sa nekim ko o tebi priča gluposti! Pređeš preko svega što ti kaže, a onda se ovamo sa drugima svađaš! Zato ti stižu pitanja za dostojanstvo koje nemaš - nastavio je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Maja Marinković

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'