AKTUELNO

Bile su dobre prijateljice, a onda je nastao razdor.

Zorica Marković danas je osetila potrebu da sa svojim cimerima u Beloj kući podeli priču o svojoj nekadašnjoj prijateljici Vesni Zmijanac koja joj je, kako kaže, zabola nož u leđa.

Ja samo gledam kakvi su ljudi sa mnom. Meni pojedine osobe ovde od kad sam ušao pričaju: "Što pričaš sa njima, što dušmanima daješ da jedu". Neka kažu da sam folirant - rekao je Nenad Aleksić Ša, što je podsetilo Zoricu na njenu nekadašnju prijateljicu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam trideset i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj, a ona je meni čekala i najmanju sitnicu da mi ga... Što javno, što ispod žita, da ti ne pričam, to je mene koštalo i para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena sa 120 kilograma, ja sam je dovela kod mene u restoran i rekla da nastupa svakog četvrtka. Sve je to bilo lepo, ona je zaradila 120 hiljada evra u mojoj kafani, lepo je i meni bilo - navela je Markovićeva.

Ona je zatim ispričala da je Vesna, prema njenim rečima, imala lažnu vezu, a kada je Zmijančeva odlučila da prekine taj odnos, Zorica je sa tim čovekom ostala u veoma korektnim odnosima, iako sa Vesnom više nije bila prijateljica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO PISMO IH JE POSEBNO OBRADOVALO! Veliki šef organizovao ŽURKU usred Bela dana zbog njenog rođendana! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Vesna Zmijanac

#Zorica Marković

'