AKTUELNO

To je sada iza nje.

Porodični sastanak je izazvao burne reakcije stanara Bele kuće, budući da su tema za stolom bili međuljudskim odnosima.

Zadrugari su ustajali jedno po jedno i komentarisali mandat vođe, Vladimira Todorovića, ali i sukobe koje su imali tokom protekle nedelje. Stanija Dobrojević ustala je i ponovo prokomentarisala njen javni raskid sa Vladimirom Tomovićem, te ga ni ovog puta nije poštedela oštrih reči.

Foto: TvPink Printscreen

Mislila sam da je naša veza čvrsta, ali ne znam zbog čega se iskompleksirao. Fino sam se dočekala na noge, ali eto, bila je ta emisija, u kojoj je on dopustio svima da me posle tog raskida, nazovu i folirantom i sve. Ali dobro, bitno je da je to prošlo - ispričala je Stanija.

Nakon Stanije ustala je i Jelena Krunić koja se dotakla rasprave sa Nenadom Aleksićem Ša koja se desila tokom ,,Igre istine".

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče svađe sa Ša, ja sam rekla da sam da sam sa njim imala najviše sukoba, namera mi nije bila da isprovociram kada je postavljeno pitanje u ,,Igri istine", što se tiče dalje rasprave, čuli ste šta mi je sve rekao, niti imam imam strpljenja sa tim. Napolju se svašta pisalo, nisam ja pokrenula tu temu, jer se o tome piše. Vi stvarno kao da ste prvi put u rijalitiju, neka bude da sam ja kriva za sve to - izjavila je Krunićka.

PROČITAJTE JOŠ: STANIJA DIGLA NEVIĐENU FRKU U BELOJ KUĆI! Vrištala na sav glas, pa optužila zadrugare da su OVO ukrali od nje! (VIDEO)

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'