AKTUELNO

Ništa joj nije prećutala!

Jovana Tomić Matora prišla je svojoj devojci Sanji Stanković kako bi joj prepričala razgovor sa Nenadom Aleksićem Ša.

Naime, razlog njihovog razgovora bile su nesuglasice koje su imale tokom proteklih dana, počevši od dana kada je Matora imala žestok sukob sa MIljanom Kulić pa sve do otkrivanja pisma koje je Dragana Mitar napisala za repera, pa mu je stavila u džep.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pijem kafu i kažem ja njemu kad ćemo mi popričati i da li uopšte to želi, ili hoće kod Milana u emisiji da pričamo. On meni kao kaže da ćemo pričati. I on posle nailazi, i ja mu kažem. Jelena je prišla da priča nama šta je Nenad sve rekao, i mi kažemo šta je rekao David, pa je ona otrčala kod Ša i prenela mu. Šta ona radi, nije mi jasno! Ja bih mu svakako to prebacila, nema potrebu da Jelena to prenosi. Ja mu kažem da je on svašta pričao u bradu tokom emisije, kako bi se ti i ja čule. On meni kaže da ne smatra da je bilo gde pogrešio. On je mene napušio zbog Dragane, onda sećaš se, i on meni kaže da se ne seća. Mene boli to što on priča, Mini Aleksi, a meni ne priča. On kaže da nije to. I ja mu kažem: "Hteo si da stopiraš priču sa Draganom, pa si hteo da se opravdaš preko nas", i on meni kaže da si me i ti čak lupila za rukom. Kako je našao da kaže Mini i Aleksi za sve, a meni ne može, znaš kakve sve izgovore pronalazi, ja ne razumem kako može sve to da kaže - otkrila je Sanja.
Ne, to nije istina, ja sam te lupila zbog onog poziva što si pričala. Meni je Dragana rekla da joj je Jelena rekla da mu je bolje da ćuti da ja ne bih progovorila kako on živi i zašto je hteo da pobegne. Dobro, neka nastavi da se druži sa Jelenom koja ga olajava svuda po kući - odgovorila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U ZADRUZI! PRATITE UŽIVO NA PINKU: Maja optužila Doroteu da je PROSTITUTKA, nastala OPASNA SVAĐA! Obezbeđenje ODMAH ULETELO (VIDEO)

A u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'