AKTUELNO

Matora mu ovo neće zaboraviti!

Iako su u spoljnom svetu bili prijatelji i svakodnevno provodili vreme zajedno, Jovana Tomić Matora i Nenad Aleksić Ša ušli su u žestoki sukob koji je bio prouzrokovan nepoverenjem koje je nastalo zbog Nenadovog prikrivanja pisma, a koje mu je napisala Dragana Mitar.

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi započeo svoju emisiju ,,Pretres nedelje" i na samom početku zamolio njih dvoje da ustanu i otkriju koji su još razlozi njihove netrpeljivosti.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo sam htela da pričamo pre pretresa i on je meni rekao da je izgubio poverenje u mene. Ja sam rekla da me pljunuo ili šta god mi Pavle uradio, ja bih ga zbog Ša nabola - počela je Matora.
Dogovorili smo se da se držimo zajedno. Logično je da njih dve imaju svoju priču. One su bile krevet do mene i trebale su da budu tu u tom trenutku kad je bila priča oko pisma. Ja sam takav tip, neću da prilazim i da se namećem - branio se Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Ja uvek kada kuvam, ja sve ponudim. Nervira me što si i meni to danas rekao. Kako možeš da mi zameraš, ako ja tebi ne zameram i gledam te kao prijatelja! Ti si meni u lice rekao da nemaš poverenja u mene! - bila je povređena Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pravite od mene lažova! Dugo sam u ovom poslu i ne mogu da budem lažov, ovakav i onakav. Ubija me to što me povezuju sa Draganom. Ne znam što se u svakom pitanju to potencira. Ne znam ko je stavio taj papirić, Minu sam prvo pitao. Dragana i ja sve što smo preko stola komunicirali to je da nam se ide kući - rekao je Nenad.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Nenad Aleksić Ša

'