AKTUELNO

Ni ne slute šta će zateći kada se budu probudili.

Lazar Jeremić napustio je velelepni grad nadomak Beograda kao zadrugar sa najmanje procenata glasova. Međutim, Veliki šef smislio je zadatak za Jeremića, te mu je pružio drugu šansu da se pokaže u rijalitiju.

Zadatak fudbalera bio je da do srede provede na imanju, ali potpuno neprimetno, što mu je i pošlo za rukom, sve do prethodne noći, kada su zadrugari u ulozi indijanaca spazili Jeremića da se krije u radionici.

Foto: TvPink Printscreen

Rano ujutru Lazar nije mogao da spava, te je ustao i šetajući po prostranom imanju došao na jednu ideju. Ispred sobe za rehabilitaciju, Jeremić je za svoje prijatelje ostavio emotivnu poruku napisanu kamenčićima. Kako nije uspeo da ispuni zadatak, Lazar je pomislio da se više neće takmičiti u borbi za glavnu nagradu, pa je odlučio da se na vreme oprosti od zadrugara.

Hvala na svemu zadrugari - napisao je Lazar.

Ovo jutro će sigurno biti emotivno za kauboje i indijance, budući da je Lazar imao korektan odnos sa većinom stanara Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OPSADA RADIONICE: Zadrugari napravili Lazaru ZAMKU, pa uskočili kroz prozor, Jeremić nije imao gde! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'