AKTUELNO

Šokantno otkriće!

Lazara Jeremića potresla je vest da mu je bivša devojka uzela telefon, novac, laptop i šifre od svih društvenih mreža.

Tokom jutra, Jera i povukao Jovanu Tomić Matoru sa strane kako bi sa njom popričao o istoj temi. Jovani je otkrio još detalja o bivšoj devojci, a Matora nije mogla da veruje to što je čula.

Foto: TvPink Printscreen

Ja izbacim sa drugarima slike na Instagram, ona nađe ta dva moja cimera i dogovori se sa njima da se upoznamo. I pričala o sebi, o porodici, njen ćale lečeni narkoman, 4 odsto mu kuca srca, majka isto. Ona zaradi trostruko, ono što neko zaradi za mesec dana ona zaradi tri puta više. Reci, ako već imaš toliki novac, izmisli odakle ti novac, ja joj kažem da to mogu da poštujem, ali ne mogu da prihvatim. Ona meni kaže da se zaljubila, ja sam joj rekao da nikad ne bih mogao da budem sa takvom osobom koja je to probala. Ja sam znao tog momenta, da ako je oteram kući, da će se nadrogirati negde ispred. Ja ulazim usred toga i van sebe, ja pričam posle toga sa njom. Posle toga mi je rekla da hoće da upoznam njene roditelje, oni su znali da kad  god je sa mnom, neće imati problem. Posle sezone, ja otišao kući i poveo nju sa sobom, rekao sam joj da može da ostane koliko hoće, otišli posle na more, krenula ona da se menja. Ja pošaljem druga da je prati i drug mi kaže da je otišla na adresu i ja odem sa drugom, upadnemo tamo - stariji neki čovek, i on se okrene i kokne mi šamar. Mi je izvedemo, ona tu pijana - izjavio je Lazar.

Posle toga joj je Lazar ispričao istu priču koju je ispričao i Marijani Zonjić o seks aferi koju je Jerina bivša devojka imala sa njegova dva cimera, dok je on bio na treningu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Lazar ispričao ŠOKANTNE detalje o BIVŠOJ koja mu je uzela novac, telefon i šifre! Kad ga je Marijana upitala čega se plaši, Jeremić priznao SVE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Jovana Tomić Matora

#Lazar Jeremić Jera

#Zadruga 2

'