AKTUELNO

Danas je u Zadruzi organizovan izbor za mis i mistera.

Tokom današnjeg izbora za mis i mistera kauboja i indijanaca, dok su članovi jednog tabora defilovali na velikoj bini, iz suprotničkog plemena zadrugari su im dodeljivali ocene. Nakon što su se svi ukućani predstavili, oni su otišli u radionicu gde su javno rekli kako su glasali.

Foto: TV Pink Printscreen

Glasanje je otvorila Zorica Marković koja je 10 bodova dala Brendonu i Ani Korać, 9 Banetu i Luni, a Marku Stoliću i Marijani po 8 poena. Sledeća je glasala Stanija Dobrojević, ona je 8 bodova dala Sanji i Mikiju, dok je 9 uručila Maji i Davidu, a maksimalnih 10 poena Zorici Marković i Aleksi Saviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je 8 poena dao Ani i Marku Stolić, 9 poena Matoroj i Brendonu, a po 10 bodova Suzani i Banetu. Marijana Zonjić odlučila je da dodeli 10 poena Maji i Ša, 9 glasova Mini i Petrućiju, dok je 8 bodova dala Sanji i Lazaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je bio Marko Miljković koji je najveći broj poena dao svojoj devojci Luni Đogani za koju je rekao da je bez konkurencije i Brendonu, od Marka je 9 poena dobila Ana Korać ali i Milan Petković, a 8 glasova Snežana i Lepi Mića.

Osam poena Suzana Perović dala je Zorici i Aleksi, 9 bodova Mini i Davidu, a 10 glasova Sanji i Mikiju. Vladimir Todorović dao je 8 bodova Zlati i Marko Stolić, 9 glasova Ani i Lepom Mići, a najviše poena udelio je Matoroj i Banetu Čolaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani udelila je 8 glasova Zorici i Mikiju, 9 bodova Mini i Ša, a 10 poena Sanji i Marku Miljkoviću za kog je rekla da joj je uvek najlepši. Zatim je svoje glasove iznela Sanja Stanković koja je dala 8 glasova Suzani i Milanu, 9 poena Ani Korać i Lepom Mići i 10 glasova je udelila svojoj devojci Matoroj i Brendonu.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Petković rekao je da su mu ubedljivo najbolji bili Lazar i Sanji zbog čega im je dao 10 poena, zatim je 9 glasova udelio Mikiju i Mini, a 8 bodova Savu i Maji. Ljuba Pantović je bila sledeća koja je glasala i rekla da je iz šale dala Brendonu 10 poena, a isto toliko uručila je i Luni Đogani, 9 poena dala je Banetu Čolaku i Matoroj, a najmanje glasova Ljuba je dala Pavlu i Ani.

Pavle Jovanović dao je 8 bodova Maji i Bori, 9 poena Mini i Davidu, 10 glasova Sanji i Mikiju. Svojih 8 glasova Mina Vrbaški je dala Lepom Mići i Marijani, 9 poena Brendonu i Ani, a 10 glasova Banetu Čolaku i Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Zlata Đurković udelija je 8 poena Zorici i Savu, 9 glasova Maji i Mikiju, a 10 bodova Sanji i Lazaru. Bora Santana je 8 glasova dao Zlati i Lepom Mići, 9 bodova Suzani i Marku Stoliću, dok je 10 udelio Snežani i Banetu Čolaku. Na redu je sledeći bio Bane Čolak koji je 8 poena dao Mini i Bori, 9 glasova Maji i Lazaru, a 10 bodova Zorici i Mikiju.

Savo Perović dao je 8 poena Zlati Đurković i Lepom Mići, 9 bodova je odlučio da udeli Ani Korać i Marku Stoliću, dok je najveći broj glasova dao Luni Đogani i Banetu Čolaku. Dorotea Jovanović udelila je Bori Santani i Mini 8 poena, dok je 9 bodova dala Lazaru i Sanji, a maksimalnih 10 glasova Mikiju i Ljubi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Alekić Ša je Marku Stoliću i Zlati dao 8 bodova, 9 glasova Brendonu i Ani Korać, a 10 boena Banetu Čolaku i Luni Đogani. Nadežda Biljić je zatim udelila 8 poena Maji i Davidu, 9 je dala Rebeki i Lazaru, a najviše Sanji i Ša. David Dragojević dao je 8 glasova za Marka Stolića i Suzani, 9 je udelio Mići i Matoroj, a 10 glasova Banetu i Ani Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać dodelila je Zorici Marković i Lazaru 8 poena, dok je 9 dala Ljubi i Mikiju, a 10 Sanji i Davidu. Petrući je udelio 8 glasova Mići i Suzani, 9 poena Marku Stoliću i Nadeždi i po 10 bodova Banetu Čolaku i Marijani Zonjić. Matora je 8 glasova udelila Zorici Marković i Savu, 9 je dala Ljubi Pantović i Lazaru, a 10 bodova Sanji i Mikiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Rebeka Popović dala je Zlati Đurković 10 glasova i tom prilikom za nju je rekla da smatra da je sujetna a isto toliko dala je i Mikiju, zatim je 9 bodova udelila Luni i Marku Stoliću, a Ani Korać i Brendonu po 8 poena. Lepi Mića udelio je 8 glasova Petrućiju i Mini, 9 je dao Vladi i Sanji, a 10 Karađorđu i Maji. Aleksa Savić dao je 8 poena Banetu Čolaku i Suzani Perović, 9 Milanu i Zlati, a 10 Marku Stoliću i Snežani.

Od Dragane Mitar osam poena dobili su Sanja Stanković i Bora Santana, 9 je dala Maji i Davidu, a 10 glasova Ljubi i Lazaru. Karađorđe Subotić je odlučio da udeli Dorotei Jovanović i Lepom Mići po 10 poena, Staniji i Marku Stoliću je dao 9 glasova, a Luni i Milanu po 8 bodova. Zatim je glasao i Marko Stolić koji je 8 glasova uputio Sanji i Davidu, 9 bodova je dao Maji i Petrućiju, a maksimalnih 10 bodova Zorici Marković i Aleksi Saviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković dala je 10 poena Lepom Mići i Marijani, 9 glasova dala je Brendonu i Staniji, a 8 Marku Stoliću i Snežani. Zatim je svoje izlaganje imao i Brendon koji je rekao da je zadovoljan današnjim izborom za mis i mistera i da je Maji i Ša dao 10 glasova, Zorici i Marku Miljkoviću po 9 bodova, a Mini i Mikiju po 8 glasova.

Lazar Jeremić udelio je 10 glasova Lepom Mići i Ani Korać, 9 bodova je dao Banetu Čolaku i Matoroj, dok je 8 glasova dao Milanu i Suzani. Svoje glasove zatim je rekla i Snežana Ilić koja je udelila 10 bodova Marku Miljkoviću i Sanji, 9 glasova je dala Bori i Maji, a 8 glasova Aleksić i Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su svi zadrugari glasali, voditelj Darko Tanasijević saopštio je koga su zadrugari izabrali za pobednika. Titulu mis kauboja odnela je Ana Korać sa 108 poena, zatim ukućani su izabrali da mister kauboja bude Bane Čolak koji je imao 115 poena. Mis indijanaca sa 140 poena je Sanja Stanković, dok je mister indijanaca Miki Đuričić sa 101 bodom.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'