AKTUELNO

Tomićeva smatra da Stanija sve radi zbog fanova.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja stiglo je i za Jovanu Tomić Matoru koja je komentarisala da Stanija Dobrojević "glumi finoću" prema Luni Đogani. Gledalac je bio znatiželjan zbog čega Matora ima ovakvo mišljenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zašto Stanija glumi lažnu finoću prema Luni - glasilo je pitanje gledaoca upućeno Matoroj.
Mislim da tu nešto postoji. Mislim da radi neke stvari zbog fanova, a da to nije njeno mišljenje. Mislim da ona ne miriše Lunu. Cela ta priča oko rođendana... Mislim da je u njenoj glavi da je bolje da bude prijatelj sa Lunom nego neprijatelj - ispričala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ta devojka me nije dirala, imala sam raspravu sa njenim dečkom, ne sa njom. Ja sa njom ne pričam, ne znam kako glumim finoću. Došla sam na rođendan, ispoštovala je, sama sam sela za sto. Osećam pritisak da treba da se izvinim javnosti što sam bila na njenom rođendanu. Mislim da bi me tek izbojkotovali da nisam bila tu. Ne kajem sam što sam otišla na njen rođendan - dodala je Stanija i demantovala Tomićevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročtajte još: Bane se PREVIŠE UZBUDIO pored Stanije: Rada Vasić demonstrirala kako se Čolak ponašao u prisustvu Dobrojevićeve! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D.B .

#Jovana Tomić Matora

'