AKTUELNO

Ovo nije mogla da prećuti.

U toku noći svi zadrugari ostali su zatečeni kada je u emisiji ,,Gledanje snimaka" pušten klip detaljnog razgovora Karađorđa Subotića i bivše učesnike rijalitija Aleksandre Subotić.

Javnosti je poznato da je pre same diskvalifikacije iz Zadruge 2 bila u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, koji je odmah po njenom izlasku uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je iza sebe ostavila i majku Ljubu Pantović, sa kojom nije u dobrim odnosima. Njihov dijalog izazvalo je burne reakcije Aleksandrinih roditelja, pa su ušli u žestoki sukob, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam nikoga pitala za razgovor. Dragana je sedela sa mnom kad su oni pričali. Sami su rekli da će mi preneti ako nešto čuju. Ne zanima me da prisluškujem razgovor, to nije bio moj poziv. Jedino što mogu da prokomentarišem je da je jako lepa i srećna. Vidim da joj je mnogo bolje nego što joj je bilo, prija joj što je izašla iz lažne priče. Znam ja veoma dobro sve, ali ne želim da se vraćam na to. Mada, ovo je 60% gluma, a 40% istina. Oni su pričali samo o rijalitiju i o tome šta on treba dalje da radi - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si babetina jedna odvratna, napuši se ti meni ku*ca! Džukelo jedna gadna! Interesantna si, totalno. Duvaj ga samo, babetino jedna odvratna, ljubomorna! - rekao je Karađorđe.
Nisi pitao da li ima šta da jede, da li je zdrava! Nego komentarišete Doroteu, đumaro jedna! Ja sam ona koja će tek da te ka*a! - rekla je Ljuba.

Kako je izgledala ova žustra rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'