AKTUELNO

Želi da izglade odnose.

Naredno pitanje postavila je Zorica Marković. Nju je interesovalo u kakvom je sada odnosu Nenad Aleksić Ša sa svojim nekadašnjim prijateljicama, Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, sa kojima se žestoko posvađao pred kamerama "Zadruge 2".

Trajala je rasprava i nesporazumi između tebe, Sanje i Matore, ne znam da li komunicirate. Šta se tu dešava to me ne zanima. Matora je srčana, tako reaguje za svoje prijatelje. Ona je jedna od najisrenijih ovde. Da li smatraš da si pogrešio i da li su ti preče Mina i Jelena Krunić od Matore - pitala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Krivo mi je što se ne družim sa Matorom i Sanjom, ja njih mnogo volim. Stojim iza toga da sam kriv za neke stvari, ali za neke stvari nisam kriv. Nisam kriv za ono skakanje sa Miljanom, kad je skočilo 20 ljudi ja nema šta da se mešam. Što se tiče one situacije da je trebalo da kažem njima prvo za pismo, to sam kriv. Ponavljamo se, voleo bih da stavimo tačku na tu priču i da probamo da komuniciramo opet. Krivo mi je da se izbegavamo kao da smo stranci. Malo me je uvredilo i ono što je Sanja rekla da sam nula od čoveka. Nula u glavi, ne znam šta joj to znači. Ja imam dosta toga u glavi, vrlo sam inteligentan. Neću da potenciram to koliko sam ja činio za ljude, ja ne udaram na patetiku. Ja sam došao kao ja. Nadam se da ćemo Matora i ja propričati i razrešiti to. To nije nešto što treba da traje da se ne družimo. Za sada je bolje da ne ulazimo u neku komunikaciju, dok ne prođe vreme. Krivo mi je što Matora nije u indijancima, možda bi uspeli da ostvarimo neku komunikaciju. Jako mi je žao, ja Maotru mnogo volim i to se neće promeniti - rekao je Ša, a Matora i Sanja su ostale neme i nisu želele da produbljuju ovaj razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEKA MU SE SVAKA MOJA SUZA OBIJE O GLAVU! Luna KROZ PLAČ pričala o Slobi, otvorila dušu svom cimeru: Stideo se da kaže da je bio sa mnom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Nenad Aleksić Ša

'