AKTUELNO

Pohvalili su njihov borbeni duh.

Pošto su kauboji birali među indijancima po dva najbolja i najgora pripadnika tima, došao je red da članovi kaubojskog tima izdvajaju članove suparničke ekipe vodeći se njihovim odnosima, ali i zalaganjem koje su pokazali na zanimljivim izazovima i zadacima tokom nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Toliko mi je više muka od svih ovih priča. Ne mogu ni da biram - rekla je Zlata Đurković.

Svi članovi su bili oduševljeni slogom i energijom koju su širili indijanci, a Luna Đogani se požalila na svoj tim govoreći da su vrlo negativni i da iz tog razloga nije htela da se preterano trudi oko zadatka.

Ja nisam uspela da nađem pozitivnu stranu ovog zadatka. Možda smo jedno veče bili svi super. Družim se sa pozitivnim ljudima. Svi moji dragi su sa vama. Žao mi je, ne mogu da se foliram. Najbolji je Marko, a najgori su Vlada i Karađorđe - govorila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Teško koga mogu da izdvojim kao loše, neka to bude Karađorđe i Rebeka, a najbolji su Miki i Bora - izneo je mišljenje Bane.
Mnogo mi je drago što sam u ovom timu. Sigurno se i vama dogodilo da neke stvari uradite koje ne mislite. Želeo sam da svom timu doprinesem u onome što znam. Jesam sujetan. Najgora mi je Ljuba, kod nje se vidi da je u stanju da ode predaleko - detaljno je pričao Milan Petković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najbolji su bili Miki i Zorica. Karađorđe i Rebeka su najgori, nisu se trudili - rekao je kratko Marko Stolić.
Mi se ne mrzimo, ali šta da radim. Iskreni smo bili - rekla je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bravo! Vi ste se ujedinili, a mi to nismo uspeli. Među vama takođe ima onih koji se izdvajaju. Sve bih pohvalila, ali evo najmanje su se trudili Rebeka i Vlada - pohvalila ih je sve Suzana Perović.
Svi ste ostavilu utisak me mene. Svako je uradio ono što je mogao - rekla je iskreno Snežana Ilić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svaka čast, svi ste bili super. Igrala sam igru da ispoštujem ovu kuću. Malo ste se naložili, ali nema veze. Rebeka i Vlada su se nekako najmanje trudili. Miki i Karađorđe su najbolji - govorila je Stanija, a onda se sastanak završio.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'