AKTUELNO

A želela je samo da je uteši.

U okviru zadatka koju su ukućani imali ove nedelje, pleme indijanaca je bilo uspešnije, zbog čega će oni narednih dana spavati u Beloj kući, dok će pleme kauboja boraviti na ostrvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo se nije dopalo Luni Đogani koja je odmah počela da histeriše i pravi scene po imanju. Tom prilikom ona je govorila kako ne želi da bude razdvojena od svog dečka Marka Miljkovića, ali i da neće uzimati hranu.

Kunem ti se u moju mamu da ništa neću pojesti, gde god da budem bila! Ništa! Kunem ti se u Anabelu! Želim da padnem, namerno da vide ljudi - govorila je Luna Đogani Marku Miljkoviću koji je bio u šoku.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je pakovala svoju odeću, Luna je nogom lupala o vrata od sudnice i bacala stvari. Posle nekoliko minuta Đoganijeva je ušla u svađu sa Zoricom Marković koja je mirnim tonom pokušala da joj kaže da greši što tako burno reaguje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće pustiti nikoga da gladuju! Ko je ovde umro? Devojko, ja ću uvek ovu kuću da branim, jer me hlebom hrani! A ti imaš da trpiš ovo! Jesi potpisala da uzmeš pare? Kada si potpisala ugovor, onda moraš da igraš po pravilima! Šta imaš od kuknjave? Ja sam samo želela da ti olakšam, a ti si otišla predaleko - pričala je Zorica Luni.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'