AKTUELNO

Do juče su bili najbolji prijatelji.

Dok se u Beloj kući odvija proslava rođendana Stanije Dobrojević, zadrugari koji su odlučili da zbog sukoba sa njom ne dođu na njen rođendan, komentarisali su proslavu i ljude koji su otišli na nju. Jedna od zadrugarki koja ne prisustvuje proslavi, zbog sukoba Mikija Đuričića sa Dobrojevićevom, je i Suzana Perović. Ona je na Rajskom ostrvu, na kome trenutno borave "Odbačeni", čiji je Perovićeva član, odlučila da sa prijateljicom Zlatom Đurković prokomentariše ovu proslavu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZABORAVILI NA UVREDE KOJE SU JOJ UPUTILI! Zorica i Marko Miljković se častili bogatom trpezom na Stanijinom rođendanu! (VIDEO)

Reci mi, ko je sve na rođendanu? Sve neke ugledne ličnosti - započela je Suzana.
Savo, Lazar, Petrući, Aleksa, Mina, Brendon, koji je natrpao pantalone, Sneža, Maja, Marijana. Sa ove strane bili smo samo Luna, Marko, ja i Jeca. Ona (Jelena Krunić) me pitala ko je rekao da je sujetna, ko je rekao da je ona nagori kauboj - pričala je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se u razgovor ubacio i Bane Čolak, koji nije prisustvovao proslavi zbog svađe sa Dobrojevićevom.

Je l' lep rođendan kao kod Lune? Je l' došao Tomović - ispitivao je Čolak zadrugarke, na šta ipak nije dobio odgovor.

Rođendan Dobrojevićeve, kao i zvanice koje su došle, izazvali su veliku pažnju kod zadrugara koji ne prisustvuju, a kako će žurka dalje uticati na njih, pratite u nastavku Zadruge.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'