AKTUELNO

Ne sviđa mu se njeno ponašanje!

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" ove nedelje odgovaraju na pitanja pripadnika sedme sile, a tokom noći mnoge stvari iz njihovih života isplivaju na videlo i iznenade milionsku publiku.

Foto: TV Pink Printscreen

Od novinara i urednika portala Pink.rs Darka Tanasijevića, Miki Đuričić dobio je pitanje šta se dešava između njega i Suzane Perović, s obzirom na to da u poslednje vreme imaju žestoke svađe. Miki je istakao da mu smeta što Suzana prva pokreće komunikaciju sa ljudima sa kojim je on u svađi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gotovo je! Raskinuli smo! Dosta je bilo! Ja sam čovek koji posle svake naše svađe ne može da ne psuje. Ovo nema veze sa Tomom. Ta žena i ja smo u vezi u tom momentu, ta žena i ja se volimo. Odakle ti ideja da se obratiš tom čoveku sa kojim sam se ja pre pola sata svađao. Ona sedi ispred rehaba i peva sa Tomom, traži mu upaljac - pričao je Đuričić vidno iznerviran.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje srećno rastavljeni, nego nesrećno sastavljeni! Hvala lepo! Ja tu ženu i dalje volim, ali mislim da me ta žena nije poštovala u nekim situacijama. Ako si obećala, šta ima da se obraćaš... Ja sam joj rekao da priča sa Tomom ako joj se prvi obrati, a šta ovako ima ona njemu da se prva obraća. To su neke stvari. Neće ona da pređe preko psovki i ja neću preko ovoga - dodao je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'