AKTUELNO

I dalje je tema glamurozni rođendan!

Tokom večerašnje emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" zadrugari se i dalje bave pitanjem rođendana Stanije Dobrojević. Ovog puta je Jovana Tomić Matora objasnila zbog čega se nije pojavila na dnevnoj glaumorznoj žurki koju je organizovao Veliki šef, a onda je otkrila sve o sabotaži koju su pripremali povodom rođendana.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je rekla pravu rečenicu, ali se nije lepo izrazila. Stanija je rekla da oni koji je mrze, nisu dobrodošli na njenom rođendanu. Ja sam rekla da nju ne mrzim, ali kako da dođem nekome na žurku ko je moju devojku nazvao k*rvom. Luna je rekla da se ona nije pronašla u tome, e sad, hoću i ja da kažem. Nju niko ne mrzi, ja zaista nisam imala želju, niti sam joj čestitala rođendan. Svako ko je pojeo tortu, a rekli su da neće ići, to im je kao da su i bili tamo. Ne sviđa mi se kao osoba i to je moje mišljenje. Rođendan je stvarno bio lep, to niko ne može da ospori, ali Stanija je i te kako rekla to, znala je otprilike ko će doći i time je sebe ogradila. Svi osim Ane, Davida, Sanje i mene su jeli hranu. Taj ceo dan, Suzana, Dorotea, Dragana, Ana, Bane i ja nismo jeli ceo dan, na kraju se ispostavilo da od cele ekipe samo mi nismo jeli ništa. Nismo pripremali nikakvu sabotažu, već sam morala da spremim hranu za nas - izjavila je Matora.
Jadni su oni koji moraju nekog da ponize, da bi se oni uzdigli! Ne da ste smešni, nego ste toliko jadni - ubacila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Devojko, nemoj da osuđuješ druge ljude. Ako već govoriš da si dobra osoba, veličina tvoja je bila u tome da kažeš ,,Gospodo, moj je rođendan, dobrodošli ste svi", prema tome nemoj da pričaš te priče. Najveća fejk veza između Vladimira Tomovića i nje, vrhunac licemerstva je da ona popizdi, jer joj nije Vladimir poslao čestitku. Pa je bacala krstiće sa mosta - odbrusila joj je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD JE OVAKVU NISTE VIDELI: Stanija VRIŠTALA iz petinih žila! Zbog onoga što joj je Miki rekao doživela je NERVNI SLOM (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'