AKTUELNO

Ovo ju je izbacilo iz koloseka.

Stanija Dobrojević je pre nekoliko dana proslavila svoj rođendan u "Zadruzi 2". Ona je tom prilikom dobila čestitku od svoje majke Slavice Dobrojević, koja joj je poručila da zaboravi na Vladimira Tomovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je Staniju potpuno izbezumilo i izbacilo iz koloseka. Večeras, tokom emisije "Preteres nedelje sa Milanom", Dobrojevićeva je pokušala da se obrati svojoj menadžerki i prijateljici Tamari, ali kako joj to nije pošlo za rukom, ona je pronašla drugi način da to uradi.

Kada su svi zadrugari već otišli da spavaju, Stanija je izašla u dvorišta na Ostvru odbačenih i pričala u kameru, obraćajući se upravo Tamari.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE TREBA MI NIŠTA OD NJE! David osudio majku, pa joj poslao BRUTALNU PORUKU: Ne vraćam se kod Biljane u Novi Sad! (VIDEO)

To jeste njen rukopis a to ne liči na nju. Mogu da mislim svašta, ja ne znam šta je on toliko zgrešio da ona to napiše. I da je htela trebalo je ti da je sprečiš i da mi kroz neke rečenice kažeš neku tajnu poruku. Nju ne stavljaj u prvi plan, čuvaj je i štiti je. Nju je jako lako izmanipulisati. Jedini pravi sud mogu da donesem samo ja i da se obračunavam samo ja. Nikad nikome nisam ostala dužna, kako u životu, tako i u ljubavi, uvek nosim aspekt pobednika. Vidite da se super nosim s tim, izbesnela sam, jaka stvar. Mnogo gorih stvari sam preživljavala u životu. Kad sam ja ostavljala, posle pet godina, posle veridbe, zna se kako ja patim, ne mogu po mesec dana da ustanem. Ovo? Nemam za čim da žalim, znam koliko vredim nisam dobila ništa, par zagrljaja na doku i sad ću ja da patim. Ne znam šta se sve dešava napolju - pričala je Stanija, a zatim nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

A s druge strane, ne znam šta je on uradio. Možda se iskompleksirao, nismo više zajedno, ćao, doviđenja. To obraz, čast, to govori o njemu što je prekršio i pregazio sve to. Jaka stvar. Nadam se da me Tamara slušaš. Da ne ispada tamo za stolom da se svađam sa tobom, sa mamom, sa njim, nikad to nismo imali do sad. Ovo ovde sve, bilo prošlo, jaka stvar. Ljudi koje vidim sad i nikad više u životu. Samo mi Slavku čuvaj, samo nju štiti, jer sam u realnom svetu ja muško i ja nju štitim i jedno ja realno vidim i donosim sud. Ona mukica, može svaka šuša može da je izmanipuliše - zaključila je Dobrojevićeva.

Kako će njena majka reagovati kada čuje šta joj je ćerka poručila i da li će je njena prijateljica Tamara poslušati, ostaje da saznamo.

Kompletno Stanijino obraćanje svojim najmilijima pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Stanija Dobrojević

'