AKTUELNO

Ne dopada joj se njegovo ponašanje.

David Dragojević i Marko Miljković su tokom izazova sa bombonama pokušali da prevare protivnički tim tako što su palili upaljač i zaklanjali senku zbog su članovi tima odbačenih negodovali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada su Snežana Ilić i Lepi Mića prebrojali bombone po bojama, tim iz Bele kuće je imao daleko bolji plasman. Igra se završila, a onda su se Bane, Zlata i Marijana požalili na Davida i Marka. Ani Korać je bilo neprijatno kad je saznala da je njen dečko to radio, pa je odmah otišla da sa njim porazgovara.

Upalili ste upaljač, još si se gurao tamo. Stvarno ste sujetni, pustite nas nekada da pobedimo. Budeš li takav u vezi, biće problema. To sam ti rekla još pre - prokomentarisala je Koraćeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma nije istina, o Bože, mi smo se zezali samo. Daj molim te, sad imate temu za razgovor. Hej ti! Fališ mi - govorio je David pa je Ana dodala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Samoživko. Nisam to očekivala od tebe. Ja tebe odlično znam, nemoj meni da prodaješ te priče. Što si morao na svetlo da joj staneš. Očajan si, mrzim to kod tebe, hajde ćao - dodala je Ana.
Je l' moguće to sad Ana, da li si normalna zbog igre da mi pričaš ovo - rekao je David razočarano, a onda napustio dok.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

'