AKTUELNO

Sevale varnice pre žurke.

U rijaliti programu koji pomera sve granice "Zadruga 2" ove večeri organizovana je žurka, kao što je to slučaj i svakog utorka. Međutim, u provodu ne uživaju svi zadrugari, već samo odbačeni stanari sa rajskog ostrva koji su dobili nagradu u današnjoj igri, nakon što su zadrugari iz kuće varali tokom nadmetanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su čekali početak žurke, dogodila se svađa između Ane Korać i Davida Dragojevića. On je bio nervozan jer je njegov tim varao u zadatku, kao i zbog toga što je okarakterisan kao jedan od glavnih krivaca za to.

Foto: TV Pink Printscreen

David je svojoj devojci rekao i kako dozvoljava da joj drugi članovi odbačenih, sa kojima trenutno živi Koraćeva na ostrvu, pune glavu pričama o njemu. Tokom žurke Ana je odlučila da ode do doka, kako bi razgovarala sa Davidom, koji je tom prilikom sedeo na steni.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim te! - bio je ironičan David, a zatim je rekao Ani da ne može bez nje: Ti mi nedostaješ i problem je što mi samo ti nedostaješ i možeš samo ti da me povrediš! Tako mi nešto kažeš i to meni smeta! Kako sam ja varao? Ja nisam sujetan, volim da se igram! Ne možeš da me porediš sa nekim ljudima - govorio je Dragojević Ani.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ništa loše nisam rekla za tebe! Ti si u mojoj glavi savršen! Ti mi nedostaješ! Ja neću da priča neko ružno o tebi. Stiglo je pismo da ste Marko i ti varali! Ti nemaš razloga da se ljutiš za neke stvari. Ne, ne, ne možeš da pričaš sa mnom. Ne razumemo se! Nemamo isto mišljenje - pričala je Ana Davidu sa doka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#David Dragojević

'