AKTUELNO

Zadrugari se odlično provode ove večeri!

Utorak je dan kada učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" uživaju u provodu koji organizuje Veliki šef uz velika imena sa domaće muzičke scene. Ovoga puta, nemaju svi zadrugari priliku da se zabavljaju. To je omogućeno samo ukućanima koji su smešteni na rajskom ostrvu, s obzirom na to da su stanovnici Bele kuće varali u igri koja je bila ranije danas.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom žurke ukućani su se odlično provodili, a u muzici koju je puštao di-džej najviše su uživale Luna Đogani, Nadežda Biljić, Marijana Zonjić, Ana Korać, Jovana Tomić Matora i Stanija Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove zadrugarke su sve vreme zavodljivo igrale i isticale svoje atribute. U jednom momentu puštena je numera Nenada Marinkovića Gastoza, za kog je Luna Đogani rekla da su bili u vezi, o čemu više možete čitati klikom na ovaj link. Luna je sve vreme igrala i nije skidala osmeh sa lica, a zatim je puštena i pesma njene nekadašnje drugarice Teodore Džehverović sa kojom se družila tokom prve sezone "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: Sloba ipak NIJE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV?! Tvrdila je da NIJE IMALA NIKOG POSLE RASKIDA SA NJIM, a sada je Luna javno priznala: SVIĐAO MI SE, BILA SAM SA GASTOZOM! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'