AKTUELNO

Noćas su Ana i David imali žestoku svađu.

Ana Korać i David Dragojević noćas su imali žestoku svađu, pred sam početak ovonedeljne žurke. Nakon toga on je šutirao stvari po velelepnom imanju i plakao, a sve vreme ga je tešio Lazar Jeremić zajedno sa još nekoliko cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto su ukućani Bele kuće varali u igri, ovo veče su proveli na ostrvu, dok su odbačeni uživali u još jednom ludom provodu. Ana je u više navrata dolazila do doka, kako bi razgovarala sa dečkom i tom prilikom su pokušavali da reše probeleme koji su nastali.

Kada se žurka završila, ukućani su se ponovo vratili u kuću, dok su odbačeni otišli na ostrvo. Davida je, nakon provoda, zanimalo kako se Ana ponašala u kazinu zbog čega se o tome raspitivao po imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Cele ove nedelje sam sam, bukvalno sam! - žalio se David Sanji, a zatim je ispitivao Marka Stolića: Da li je pila Ana? Njoj je dva, vidi kao... - pričao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi da nije! Neću da te lažem, brate moj. Matora i ja smo malo, ona nije - rekao mu je Marko Stolić.

Dragojević je zatim o svemu odlučio da razgovara sa Vladom Todorovićem, a tom prilikom je istakao kako mu je veoma teško što njegova majka ne podržava vezu u kojoj je sa Anom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta bih rekao. Baš se borim! Nikada se ovako nisam osećao... Odvratno se osećam! Ne znam što se ona naljutila na mene. Njih boli uvo, oni su napolju. I tako ceo život, nešto! Budi jak, budi ovo, budi ono... Dokle? Nikako da nešto valja! Ne znam što se Ana naljutila. Kome ja šta da kažem? Pa mama, pa ovo, pa ono... Razumeš? To je moj izbor, nema ko šta da se meša! - govorio je David Vladi.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

'