AKTUELNO

Otvorio joj dušu, a onda mu žustro odbrusila.

Tokom porodičnog sastanka došle je do nesuglasica između Jovane Tomić Matore i Tome Panića. Ono što je zasmetalo Paniću jeste to što Jovana nije želela da komentariše situaciju sa Davidom Dragojevićom tokom posete Goce Džehverović, te joj je otvorio dušu i rekao da se oseća loše zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

U kući kad smo pričali, ja znam šta je David rekao. A što sa mnom ne možeš da komentarišeš? Ti si mene povredila jer imam utisak da me gledaš kao osobu manje vrednosti. Ja tebe ne želim da molim da se ti družiš sa mnom - ispričao je Toma.
Moraš da shvatiš da ja neću da se družim sa tobom, nemam ništa protiv tebe. Možemo da pričamo i komuniciramo, ali neću, ne želim da se družim sa tobom! To je tvoj problem onda! Šta ja imam tebi da prenosim. Ja sam sa Lunom komentarisala Davida, zašto bih imala potrebu da pričam sa tobom o nečemu u šta nisi upućen - uzvratila mu je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OD SADA RADIM ŠTA GOD POŽELIM: Sanja uputila BRUTALNU PORUKU Jovani, a onda joj je okrenula leđa BESNA KAO RIS! (VIDEO)

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'