AKTUELNO

David ima veoma blizak odnos sa ocem svoje bivše devojke.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Prvo pitanje je stiglo za Anu Korać, a ticalo se bliskog odnosa Davida Dragojevića sa Karađorđem Subotićem, ocem njegove bivše devojke Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla si da nikad ne bi ušla u ovako bolesnu priču da nisi zaljubljena. Misliš li da će David imati snage da izađe iz te priče - pročitao je voditelj pitanje Ani.
Nema to veze sa Karađorđem, on je najmanji problem. Ne mislim ni da se mu se David šlihta. Mislim da je on već izašao iz te priče. Ne mislim da je Karađorđe bilo šta loše uradio Davidu, da bi se on loše ponašao prema njemu - istakla je Ana, dok David nije ovo želeo da komentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Biti korektan prema nekome, biti drug. Mi imamo konstruktivan odnos ovde u "Zadruzi". Ovde se niko nikome ne šlihta - prokomentarisao je Karađorđe.
Povraća mi se od te priče. Zna se moj stav o takvim stvarima. Ono čemu se on meni smejao zbog onoga što mi se dešavalo sa mojim detetom, eto sad on to ima u svojoj kući - dodala je Ljuba za kraj, a David opet nije imao komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IMAM DOKAZE! Zorica Marković rešila da razotkrije Sanju Stanković: Istina je, videla sam je U KATALOGU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'