AKTUELNO

Dragojević je priznao da je emotivno rastrojen zbog svađe sa Koraćevom, ali i zbog majke koja ne podržava ovu romansu.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Danas si sa Stanijom ogovarala Davida, da li misliš da je to fer prema dečku koga voliš? - pročitao je voditelj pitanje gledaoca koje je bilo upućeno Ani.
Dobila je pitanje od Drveta, ja sam joj ispričala. To nije ogovaranje. To je tako, pa je tako - rekla je Ana sa kojom je bila saglasna i Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je sinoć došao sa nekim pismom u ruci, ja nisam znao šta tu piše. Sanja je znala sadržaj. Ja nemam veze sa tim pismom. Poremetilo me je i što je mama rekla, emotivno sam rastrojen. Rekao sam da više neću da učestvujem. Odvratno se osećam. To šta je bilo u pismu, pitajte Lazara, znam da je bilo nešto za Natašu - prokomentarisao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Problem je što ja ljubav prema Davidu pokazujem delima, a ne rečima. U toj igri se osećam kao da se on bori protiv svoje devojke. On je bio srećan što idemo na žurku. Već 15 dana se osećam odvratno. Odvratno mi je. Mnoge stvari ne bih dozvolila da nisam zaljubljena. Ja nisam rekla da on ne valja, nego da ne ume da podnese kritiku - brecnula se Ana odmah.
Iz ovog razloga sam se ja povukao. Ona meni i te kako fali i nedostaje mi. Ako ona misli tako, neka misli. Ni sa kim ne komuniciram - bio je utučen David.

Koraćevoj je bilo veoma teško dok je David pričao, pa je sve vreme držala povijenu glavu i jedva se suzdržavala da ne zaplače.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IMAM DOKAZE! Zorica Marković rešila da razotkrije Sanju Stanković: Istina je, videla sam je U KATALOGU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'