AKTUELNO

Nije je bilo sramota zbog ovoga.

Zadrugari su spremni dočekali noć kada će se razotkriti mnoge tajne, a voditelj Milan Milošević je stigao u Belu kuću kako bi emisija ,,Gledanje snimaka" mogla da počne.

Na samom početku glavni akteri priče bile su Luna Đogani i Ana Korać, a svi takmičari imali su priliku da pogledaju trenutak kada su njih dve transparentno pričale o čuvenoj stolici koju koriste u tuš kabini kako bi upražnjavale seks sa svojim partnerima. Đoganijeva je do detalja pričala o svemu, a ni za stolom se nije osećala neprijatno zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

To je inače bila igra "Vruće stolice", bilo je tu dosta nekih pitanja. Nju je to za stolicu zanimalo zbog nje kako da je koristi, pa sam joj objasnila detaljnije. Nikome nije jasno šta se dešava sa tom stolicom. Nije mi neprijatno da pričam o tome, smešno mi je. Zlata se pravi da je fina, a nije nimalo - rekla je Luna.
Luna što se tiče tema tih škakljivih... Meni ne prijaju, gledam da izbegnem ovo i kažem joj da spusti ručnu. Ona bi pukla kad ne bi nešto rekla - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević bila je šokirana svime što je čula i videla, pa je ukratko prokomentarisala Lunino izlaganje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam u tom fazonu da iznosim intimne detalje, nisam u tom fazonu - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Po meni ovo nije dostojanstvo. Treba pričati o se*su, treba pričati o tome i to je okej, ali ovo mi je bezveze - rekao je Toma.

Kakva je bila reakcija ostalih zadrugara, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'