AKTUELNO

Paniću nije bilo svejedno kad je čuo ovo.

Svi takmičari spremno su dočekali noć kada će se u emisiji ,,Gledanje snimaka" razotkriti sve tajne o kojima oni ćute, kao i ogovaranja koja su vešto pokušavali da prikriju.

U ovom slučaju zadrugarima je pušten klip u kojem su Tomislav Panić i Luna Đogani vodili razgovor o Marku Miljkoviću gde je blogerka inicirala da njih dvojica treba da se pomire i nastave druženje. Njenom dečku nije bilo svejedno kad je saznao za ovo, ali je opet stavio do znanja da za Tomu nema mesta u njegovom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Popio je malo, pa mu ne verujem šta je pričao. Nema od toga ništa, nema šta da se priča. Može mačku o rep da okači. Sa moje tačke gledišta, hoće da smiri strasti sa Lunom da bi mogao da je napadne, kao što se dogodilo sutradan. On je izvrištao na nju... kad sam ja u pitanju, on je kod mene završio. Razočarao me, nikakvo poštovanje nije pokazao prema meni, Lunu raznim imenima nazivao, a samo da bi izazvao reakciju. Meni je to smešno i jadno, može slobodno da nastavi u tom smeru, to mu se neće isplatiti - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Jedino je Tomu gledao kao prijatelja! Mnogo mu je bilo krivo! Gledao ga je kao nekog ko mu je bio drag! Bilo mu je žao kad su se posvađali, pričali smo na tu temu. Ja sam mu pružila priliku da popričamo, naravno, pogrešila sam i obilo mi se o glavu. Nazvao me je*ačicom, izvređao me - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević stavio je akcenat na njihovim svađama u kojima su jedno drugom prebacivali prikrivanje seksualnih opredeljenja, a Miljković je i to prokomentarisao.

Upetljao se Toma, bio je rijaliti prijatelj. To je završena priča, ništa ne bih dodavao. Ja sam lepo rekao šta se tu desilo, zalutao je i zaigrao se čak i sa mnom. Mene je to razočaralo, sasekao sam u korenu i nema dalje šta da se priča. Rekao sam da joj ne treba to da priča sa pijanom osobom koja je sa mnom u konfliktu. Opet sam bio u pravu, obilo joj se u glavu. Ne treba da se prašta to, kao mi da izgladimo odnos. Šta mi je sve rekao i šta je sve Luni rekao, znači... ne treba - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

On neće da prizna da je Luna naše svađe, a jeste. Nekoliko puta sam mu govorio da mu se ona sviđa, bežao je od mene. Sa Draganom se družio, a ja to tad nisam video. Posle sam shvatio to, sa Lunom sam imao grub odnos, jer mislim da niko ne treba da trpi ponižavanje. Nikad ih nisam pomenuo, oni su mene. Oni i te kako mene ogovaraju i pričaju u lošem kontekstu. Samo sam jednom pričao o njemu, tu je bio kraj - rekao je Toma.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

'