AKTUELNO

Jeremić se pravdao da nije imao nameru da je povredi.

Maja Marinković je tokom dana ušla u raspravu sa Lazarom Jeremićem kako bi porazgovarali o svom odnosu. Naime, kako je ona imala priliku da vidi snimak u kojem on priča kako bi je štipkao, to mu je žestoko zamerila.

Ti si rekao u klipu da bi me uhvatio dole, za grudi, pričaš da neprijatno miriše. Ja važim ovde za najčistiju devojku. Kako možeš da pričaš tako za drugaricu? Veoma ružno je da ti na klipovima komentarišeš sa drugima mene. Kako zamišljaš da imaš s*ks - prekorela je Maja Lazara.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da te pipnem, štipnem. Ja to uradim, ne kažem da bih ja to voleo. Ja sam rekao da se mi sprdamo i rekao sam da ništa neće da se dogodi između nas. Nisam mislio nešto ozbiljno da pričam i nisam mislio da te povredim. Ako te je to povredilo, izvini - rekao je Lazar Maji.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar se pravdao da nije imao nameru da je uvredi iako se tako dogodilo. Maja je istakla da ni sa kim od zadrugara nije imala neki prisniji odnos, osim sa Markom Miljkovićem, i da ne želi da cimeri šire neistine o njoj.

Naravno da me vređa kad pričaju ljudi da sam bila sa oženjenim muškarcem. I za oženjenog muškarca su naveli Marka Šarenog - rekla je ona besno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ANA KORAĆ TRUDNA? Zadrugarka se požalila Davidu da joj je muka, a kad mu je ovo priznala on je obasipao poljupcima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Maja Marinković

'