AKTUELNO

Radonić odmah reagovao.

Za vreme nominacija koje su održane danas popodne u Beloj kući, Branislav Radonić Brendon skoro sa svim cimerima ušao je u nove svađe i rasprave. Naime, Radonić se mešao u izlaganje svih zadrugara koji su imali negativno mišljenje o njemu, a tako je bilo i tokom izlaganja Marka Petruševića Petrućija.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom svog izlaganja Petrući je rekao kako je Brendon zaljubljen u Davida Dragojevića i njega, zbog čega je nastala nova rasprava za crnim stolom. Petrući je istakao i kako ga je Radonić obasipao komplimentima i da često gleda dok vežba.

Foto: TV Pink Printscreen

Branislav je prvo bio zaljubljen u mene, pa mu se sviđa David i svi smo ga odbili jer nismo na toj strani! Čim ja kažem neku istinu, on reaguje. Govorio mi je kako imam lepo telo, dobra leđa... Pa gleda me dok vežbam. Pa je rekao da ipak najlepše telo ima David. Siguran sam da je gej, nemam ništa protiv, samo nemoj da nas napada - pričao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

On ima problem sa svojom s*ksualnošću! Mašta im je bujna. Da im to ne odgovara, ne bi predstavljali takve priče. Oni se lože zapravo na mene, a to rade kako bi oprali svoju bis*ksualnost! - govorio je Brendon.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Marko Petrušević

'