AKTUELNO

Ovo joj se nije svidelo.

Za vreme današnjih nominacija, koje su održane tokom popodneva u Beloj kući, svi ukućani počeli su da se smeju i pevaju nakon što je Karađorđe Subotić darovao cvet Dorotei Jovanović. Ova zadrugarka od sramote je preklika svoje lice rukama.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svog izlaganja Karađorđe je rekao kako se nada novim zajedničkim šetnjama sa Doroteom, a ovom prilikom uputio je i izvinjenje njenoj majci, a zatim doneo cvet koji joj je namenio. Zbog svega što se dogodilo, Jovanovićeva je burno reagovala, pa je počela da viče na Subotića i ostale zadrugarke koji su pevali dok je on to radio.

Foto: TV Pink Printscreen

Između nas stoji samo drugarstvo. Ona je meni draga. Nedostaju mi naše šetnje i nadam se da će toga biti još u budućnosti. Ja se izvinjavam Doroteinoj majci. To je samo bio kompliment za Doroteine oči, tako da nemam potrebe da se ljuti. Ja joj poklanjam ovaj cvet i Dorotea srećno drugarstvo! - pričao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

J*bite se svi! Jeste li vi normalni ljudi? Šta je smešno? Nemojte da pokazujem svoj bes koji osećam. On nije malo dete da ga neko nagovori na ovo. Ja ne želim sa Vama nikakav komentar. Ništa nisam doživaljvala dok mi niste ostavili poruku tamo na krevetu. Samo mi se ne obraćajte! A vas ostale treba da bude sramota! Vi ste degenerici, strašno! Ja ne želim da razgovaram o ovoj temi. On je pametan čovek, iako je jako čudan - vikala je Dorotea.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Dorotea Jovanović

'