AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Tokom emisije "Pitanja novinara" novinarka je imala pitanje za Rebeku Popović. Nju je zanimalo da li je Popovićeva spremna da ostavi po strani koketiranje Marka Petruševića sa Marijanom Zonjić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iznenadilo me je sve to. Nisam ja njemu prebacivala što je flertovao sa njom. Nije mi bilo svejedno kada je počeo da šeta sa drugom devojkom. Šta mogu da očekujem napolju da će da radi ako se posvađamo. Eto, što se tiče toga da li sam spremna da zaboravim to. Ne znam, nisam baš okej. Pričamo o svemu, samo ne o nama... - govorila je Rebeka.

Deo priče je bila i Marijana Zonjić koja je razočarano pričala o Petrućiju i da joj je žao zbog svega što je Rebeka prošla zbog njega i nje, ali i da je Marko govorio da bi mogao da bude u vezi sa njom.

Meni je žao što smo joj to uradili, nije prvi put da Marko ide tako posle svađe sa njom. Meni je sve ovo dosadno, majke mi. Ne znam što se kače više na mene, rekao je da bi bio sa mnom, ne znam šta je problem. Što dalje od mene, želim im svu sreću - oglasila se Marijana, a onda je burno reagovao pevač koji je demantovao njene reči:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nikada nisam rekao da bih bio sa Marijanom, samo da mi je simpatična - kratko je rekao Petrući.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marijana Zonjić

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'