AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta slušaju!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je na njihovu adresu stigla informacija da se majka Davida Dragojevića, Biljana javno protivi njegovoj vezi sa Anom Korać, a na iznenađenje mnogih priznala je da joj se Stanija Dobrojević dopada kao osoba i da podržava njene stavove.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Davida da otkrije šta se to Biljani svidelo na Staniji pa bi Anu najradije zamenila za nju, na šta je on burno odreagovao.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da budem bezobrazan. Ne mislim da ona nju voli, ali to je neka provokacija i to je to. Apsolutno ne znam šta joj se sviđa kod nje, to morate nju da pitate. Vidim da neumorno daje izjave, tako da te komentare možete sa njom - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da to nije provokacija, žena verovatno prati rijaliti, vidi moj karakter i da sam ispravan lik. Svi se smeju, ali dobro. Vlada ovde jedna atmosfera, napolju je drugačije, ona vidi realniju sliku svega. Njegova potreba da priča loše o meni... Ja ovde isterujem pravdu i umem da planem, ali sam dobronamerna. Brine za njega, jer kad se muškarac zaljubi on se i zaslepi. Njihova ljubav ako je prava to će i opstati, ali mislim da je to samo njena briga - rekla je Stanija.

Dragojević ju je prekinuo, pa je još jednom stavio do znanja da jedva čeka da se suoči sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja smatram da je to provokacija, ne vidim kako ta izjava može drugačije da se protumači. Nisam očekivao neke stvari, zato jedva čekam da izađem. Odavde sam nemoćan - rekao je David.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Stanija Dobrojević

'