AKTUELNO

Morala je da mu se pravda zbog posvete.

Luna Đogani od jutros raspoložena je za priču sa svojim frizerom Ilijom, koji joj je i van rijalitija ,,Zadruga 2" privatno veoma dobar prijatelj.

Tokom jučerašnjeg dana Luna i njen dečko, Marko Miljković ušli su u raspravu zbog pisma za koje je Đoganijeva tvrdila da je dobila od obožavatelja za rođendan. Međutim, Marko je imao teoriju da je pismo poslao tajanstveni muškarac. Luna je prvo ispričala koliko voli Marka, a onda se izjadala Iliji zbog rasprave sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Volim ga mnogo, dobar je! Juče me je iznervirao samo, istripovao se za neka srca, da mi je to poslao neki tajni muškarac, u nekom tajnom životu. Zna i on da se istripuje, ne samo ja - izjavila je Luna.
Znaš kad sam ja video da između vas ima nešto? Onda kad ste se posvađali za Badnji dan. Tad sam video da nešto nije jasno - uzvratio joj je Ilija.
Jao, da, taj dan si mi rekao nemoj da se svađaš, kao da si znao. I to smo se posvađali oko gluposti - završila je Đognaijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITJATE JOŠ: OVO VIŠE NE IDE! BLATIŠ ME I BEZOBRAZNA SI: Miki tokom svađe sasuo Suzani sve u lice, pa predložio da se RASTANU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'