AKTUELNO

Pevačici nije bilo svejedno zbog onoga što je on rekao.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Aleksa Savić je naredno pitanje uputio Lazaru Jeremiću, a ticalo se njegovog zbližavanja sa Marijanom Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Primećujem da poslednjih nekoliko dana provodiš sa Marijanom. Da li postoji nešto između vas dvoje, ili se izduvala od Petrućija pa traži neku novu priču preko tebe? - upitao je Aleksa Lazara.
Između mene i Marijane nema ništa, bilo je ranije - započeo je Bane, a onda je Zonjićeva pobesnela zbog njegovog odgovora.
Nemoj bre da se šališ više na tu temu! Reci da si se šalio - odmah je završtala Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Mi se znamo dugo, družili smo se i napolju. Spavala je kod mene, družili smo se. Poštujem i njene roditelje. To da li smo Marijana i ja imali nešto to nije bitno. Sa moje strane nema ništa, ne znam sa njene, gledam je kao drugaricu - ispričao je Jeremić dok se Marijana bunila zbog ovoga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lazar je želeo da se malo našali sa Marijanom, ali to njoj nikako nije prijalo, pa mu se istog trenutka suprotstavila i stavila mu do znanja da ne želi da priča tako o njoj.

Pročitajte još: TI SI KLASIČNA ŠABANKA, GLUPA SI KAO KONJ, ALI NISI K*RVA: Miki sasuo Luni u lice svoje iskreno mišljenje o njoj! Evo kako je reagovala (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'