AKTUELNO

Čolić je ispunio sve njene kriterijume.

Zadrugarka Marija Kulić se vratila u impozantno imanje nadomak Beograda, ali bez svoje ćerke. Ona je Tomislavu Paniću i Nenadu Aleksiću Ša priznala da je njena ćerka Miljana Kulić započela zajednički život sa budućim zetom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osim toga, Marija je otkrila da je zahtevala da se proveri Zolina mokraća na narkotike, što je i učinjeno. Potom je otkrila da Miljana nije napustila grad Niš kada je napustila porodičnu kuću, već se preselila u stan sa verenikom nedaleko do njih.

Tražila sam da daju mokraću da se to testira. Bilo je sve okej, bio je iskren. Priznao je da je uzeo travu pre rijalitija. U redu je sve što se toga tiče - govorila je Marija zadovoljno, a onda je počela da priča o zajedničkom životu Miljane i Zole:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dobro je njima, bolje što su se odvojili. On spava do četiri popodne, ne bih ja to mogla da trpim u svojoj kući. Nije imao nastupe, 'ajde da razumem da su ga razmazili. Ovako je lakše za sve, blizu smo, u Nišu su i tako. Miljana ga sad testira neko vreme - otkrila je Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Tomislav Panić

'