AKTUELNO

Ove reči su mu bile vetar u leđa.

Marija Kulić je imala ozbiljan razgovor sa Nenadom Aleksićem Ša. Kulićeva je pohvalila njegovo ponašanje i poštovanje koje je pokazao prema ženi Ivani nakon bliskog odnosa zadrugarkom Draganom Mitar koji su svi loše protumačili. Zbog griže savesti koju oseća zbog svega što je uradio, reper je rešio da se potpuno distancira od bivše modelsice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U razgovoru sa Marijom on je spomenuo neke planove koje hoće da ispuni kada napusti ''Zadrugu 2''. Između ostalog, on je naveo da želi da se posveti karijeri još dve godine, a onda da poradi na svom potomstvu.

Svestan sam da dolaze novi ljudi koji su talentovaniji od mene. Sve se menja. Kad ja napustim ovo, radiću još godinu i dve i gasim se - otkrio je on.

Marija je shvatila koliko se on loše oseća zbog cele situacije koja je loše protumačena, pa ga je savetovala da se smiri i pokuša da naše prednost u svemu, ali i da će sve da bude drugačije kada se ostvari kao otac.

Nemoj više da dozvoliš da se toliko jedeš, vidi tvoja žena da se ti kaješ zbog svega. Samo nemoj toliko, počinješ da mršaviš, opusti se. Imaš ceo plan o tome. Još dete kad dobiješ videćeš kako je sve drugačije - govorila je Marija.
Daj Bože što pre. Super sam sa bratancem, isti ja - rekao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemaš decu? upitala je Rada Vasić, a kada je Ša negirao ona je poželela da se što pre ostvari kao otac.
Daće Bog - dodala je Vasićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Nenad Aleksić Ša

'