AKTUELNO

Dobrojevićeva joj je skrenula pažnju da je svojim ponašanjem zavredela takve reči.

Marijana Zonjić se tokom "Igre istine" posebno ražestila jer su je zadrugari provocirali i spajali sa Lazarom Jeremićem, a on nije želeo da demantuje. Ona je pokušala na sve načine da se odbrani, pa je samo proizvela kontraefekat.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je tenzija u Beloj kući splasla, Marijana je izašla u dvorište kako bi otvorila dušu Staniji Dobrojević prilikom čega se i rasplakala.

Kako da dokažem da to nije istina. Svaki put nabrajaju momke sa kojima ja nisam bila. Za Tomu uvek prećutim - rekla je Marijana plačljivim glasom.
Bila si kod kuće, spavala si kod Lazara. Bila si kod kuće, spavala si sa Savom, bila si sa Adamom, bila sa Tomom. Jesi li ti zaljubljena u Tomu - upitala je Stanija Marijanu.

Foto: TvPink Printscreen

Svideo mi se. Neka ide dalje posle svega onoga što mi je rekao, samo me boli što sam to sebi dozvolila. Moji znaju da za sve to. Ne znam što me prozivaju više. Ne mogu sa nekim da sednem normalno i pričam - branila se Zonjićeva.
Zar sad treba da se zakopaš tri metra ispod zemlje zato što si imala grešku u životu? Nauči bre lekciju i izvuci pouku, nije smak sveta. Mislim da si i dalje glupa, da je Petrući prosuo neku lepu reč, ti bi i sa njim bila. Koliko treba da napraviš grešaka da bi shvatila da si pogrešila? Nema od tvoje karijere ništa ako se budeš cimala za likove koji su potpuno nebitni - očitala joj je lekciju Dobrojevićeva.

Stanija je posavetovala svoju cimerku da se posveti usavršavanju svoje karijere, a ne da se troši svoju energiju na zadrugare koji joj tome nikako ne doprinose.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TESTIRALI SVOJU LJUBAV: Luna i Marko u igri istine otvorili sve karte, a onda je Miljković priznao šta mu se ne sviđa kod blogerke (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'