AKTUELNO

Došlo je do fizičkog kontakta, zbog čega je usledila žestoka kazna.

Maja Marinković se našla na meti Jelene Krunić koja je bila iznervirana zbog hrane koju je za nju kupila Marinkovićeva. Jelena se već neko vreme loše oseća pa je tako neraspoložena fizički nasrnula na Maju. Zadrugari su odmah prišli da je odvoje od nje, dok je Maja kroz suze govorila kako je njeno ponašanje nedopustivo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pustite me, neće proći dobro - govorila je Jelena nervozno

Odmah je pritrčala Ljuba Pantović koja je imala najbolju nameru da smiri Jelenu, a za uzvrat je dobila nekoliko slučajnih udaraca od Krunićeve.

'Ajde ljubim te, nemoj mene udaraš, nije to način da odeš kući - pokušala je Ljuba da je smiri, a onda je Maja samo dolila ulje na vatru:
Gde ćeš narkomanko, pogledajte šta mi je uradila. Ti ćeš mene da udaraš - ponavljala je Marinkovićeva, nakon čega je primila udarac.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Obezbeđenje je odmah dojurilo i pokušalo da spreči Jelenu da napadne Maju ponovo, a ona im je pretila da ne smeju da je pipaju i da će i njih udariti.

Nemoj da me vučete, opominjem vas, hoću da idem kući. Kraj, pustite me svi. Neću u zatvor - vikala je Jelena, dok je obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Krunić

#Maja Marinković

'