AKTUELNO

Tomićeva ne želi da produbljuje svađu sa Miljkovićem iako je on izneo velike optužbe na račun njene devojke.

Jedna od gorućih tema u Beloj kući koja je uzdrmala ceo region jeste izjava Marka Miljkovića da se Sanja Stanković bavi najstarijim zanatom - prostitucijom i da je video njenu sliku u katalogu.

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" bilo je neizbežno da se o ovoj temi razgovara, pa je glavni akter ove priče ustao i rekao zbog čega je uputio plavuši opasne optužbe.

Foto: TvPink Printscreen

Mi imamo taj konflikt koji imamo i to ne može da se reši. Svi se povlačimo nazad i nema potrebe da se to rešava ovde. Da, ja sam to izneo. Ja se ne sprdam ni sa kim, ne želim da pričam na tu temu. U "Zadruzi 1" sam to rekao, a imao sam debeo razlog za to - istakao je Miljković.
Devojci si rekao da ima katalog napolju. Da li si slagao da je Sanja prostitutka? Devojku si stavio na stub srama. Ti si Sanjom nazvao prostitutkom i rekao da imaš dokaze - zahtevao je voditelj da kaže Marko istinu.
Hoćete da priznam da sam lažom. Evo ja sam lažov - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Marko ovo pričao, Jovana Tomić Matora je sve vreme držala pognutu glavu i nije se oglašavala, a kako Miljković i dalje nije dao precizan odgovor povodom ovog pitanja, Tomićevu je savladao bes, pa je kroz suze progovorila.

Ja ovde gutam knedle. Ovo je protiv mog dostojanstva, protiv mog karaktera. Ja ne volim ovakve muškarce. Ne možete da zamislite kako se ja sada osećam. Ja sam j*bala k*rve, ali su bili najbolji ljudi koje ja poznajem. Sada gutam knedle jer preko puta sedi osoba koju volim najviše i da neko zbog nekog konflikta radi neke stvari. Ovde mene neko j*be, a ja moram da ćutim. Bravo Jovana, s*rem ti se u usta - rekla je plačljivim glasom Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAMALO DA PADNE PEŠKIR! Luna i Marko u VRELOJ akciji ispod tuša! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

'